aska, dnia 05 luty 2008 o 15:22 napisał
Może warto się zastanowić dlaczego kobiety tak niechętnie przebywają w towarzystwie tzw. SINGLI.
Kobieta idąc do sauny ze swoim partnerem spodziewa się , że reszta towarzystwa również będzie miała swą drugą połówkę. Wtedy czuje się swobodnie i nie jest skrępowana.
A tak na marginesie , w zdecydowanej większości z nas wywołujecie u nas POLITOWANIE !!!
Powiem Tobie Asiu tak.
Bywałem w saunach z róznymi ludzmi ,czy to z kobietami ,czy mezczyznami.
Tu się liczy przedewszystkim lużne podejście, i miłe towarzystwo.Życzliwość przede wszystkim.
I to czy jestem z kimś czy bez , dla mnie nie robi różnicy.
Jako płetwonurek, muszę czasami przebywać w saunie, dla kondycji i drożności -czystości zatok.
To b. ważna sprawa dla nurkujących.
I tak naprawdę to się liczy zdrowie, dobre samopoczucie i miła towarzyska atmosfera w saunie.
Pozdrawiam:)
Ps.
A tak na marginesie. Może by założyć temat : poznam , szukam miłą osobę na "randkę,wspólne życie.
W końcu są też osoby tu i uwdzie, szukający tej upragnionej kobiety, mężczyzny, bedący naturystą, naturystką.
Bo wiedząc ,że nim (nią) się jest, szuka się kogoś do "pary" i nie ma tych udręczeń psychicznych, : że moj chłopak, lub moja dziewczyna nie cierpi naturyzmu. Wiecie o co mi chodzi? :)
Użytkownik komandos40 edytował ten post 06 luty 2008 o 11:33

Pomoc

Do góry
Multi-cytowanie