- (12 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Aquapark Wrocław Raport bywalców zmiany na dobre-złe
Napisano 08 maj 2008 o 08:39
1 Niestety nadal nie naprawiono jakuzi lewa strona nieczynna :lol: i dodatkowo często chłodna woda
2 Poprawa w saunie kamiennej o wiele Cieplej :)
3 Sauna z aromaterapią to nadal tylko niestety prowizorka
4 Coraz więcej uszkodzeń (powyrywane wieszaki ze scian itd.)
5 Naparowywania 18 i 19 i 20 godzina :ph34r:
Więc są plusy i minusy
Wnioski z 07.05.2008
Odwiedzających Prosimy o wpisywanie cennych uwag.
Pozdrawiamy Serdecznie
Kasia i Krzyś
Napisano 18 maj 2008 o 21:10
1 Jakuzi czynne całe +
2 Za zimna woda w jakuzi -
3 Dużo par +
4 Niestety nadal za przeproszeniem przemykają buraki okryte ręcznikiem ale w kostjumach lub slipach -
5 Samotne Panie się nie krępują zażywają saun taj jak być powinno +
6 Nadal nie ma karnetów na wejścia -
Ogólnie było Super zachęcamy wszystkich Wrocławian oraz z innych miast do odwiedzenia naszego Basenu
Pozdrawiamy Serdecznie Kasia i Krzyś dziś z deszowego Wrocławia 18.05.2008
Napisano 26 maj 2008 o 23:43
Niech się schowa Łódź ze swoimi pustkami na Fali !!! głęboko! :)
Napisano 27 maj 2008 o 09:48
indywidualismus, dnia 26 maj 2008 o 23:43 napisał
Niech się schowa Łódź ze swoimi pustkami na Fali !!! głęboko! :)
Potwierdzam, wszystko bylo na prawde w porzadku, oby tak dalej.
Grzesiek
Napisano 27 maj 2008 o 17:33
Chceliśmy dodać że Jakuzi naprawione działa w końcu lewa strona
No i chyba najlepsza wiadomośc od 1.06.2008 mają zejśc z cenika :) (wiemy to z nieoficjalnych informacji chyba dlatego ze sezon letni się rozpoczyna )
Pozatym to Super
Raport z dnia 24.05.2008
Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia naszego Aquaparku
Pozdrawiamy Serdecznie
Kasia i Krzyś
ps Taka ciekawostka na koniec z opowiadania pracownika saunarium dowiedzielismy się ze jedna pani nie chciała ściągnąc stroju bo stwierdziła konstytucja pozwala jej chodić tam gdzie chce i jak chce i ze stroju nie ściągnie i ze poda Aquapark do Sądu bo Tatuś jest Prawnikiem :) he he pracownik powiedział ze nie chciał robić boruty i żeby ochrona wyciągała Panią na siłę z sauny
Więc Pracownicy Saunarium też mają cięzką pracę za przeproszeniem z Buractwem :)
Użytkownik Kasia i Krzys edytował ten post 27 maj 2008 o 17:39
Napisano 27 maj 2008 o 23:08
Kasia i Krzys, dnia 27 maj 2008 o 17:33 napisał
Ucieszę się bardzo, jeśli to prawda!
A co do Pani w stroju, to też kiedyś taką spotkaliśmy, nawiasem mówiąc raczej niebrzydką i młodą i też się zaparła-była z facetem, takim ABS, ale w końcu, po kłótniach z obsługą i normalnymi gośćmi, zrobiło im się łyso (facetowi to nawet dosłownie) i wyszli. Ale takiego hitu to nie widzieliście: kobieta szczelnie i w całości owinięta w ręcznik, siedząca w jacuzzi ! Żona się o mało nie przewróciła, tam są przecież szklane ściany i dobrze widać takie szczegóły. Ale to tylko "michałki" poza tym jest tam naprawdę dobra atmosfera. Kto nie był ten frajer!
Napisano 28 maj 2008 o 09:18
Aga&Bart, dnia 28 maj 2008 o 07:22 napisał
My w Tatralandii widzieliśmy również model "przejściowy", czyli wejście do jaccuzi w płachcie i sciągnięcie jej pod wodą, a przy wychodzeniu założenie jej pod wodą przed wyjściem. Koszmar! Były to niestety, młode Polki :lol:
Napisano 28 maj 2008 o 18:49
Adam, dnia 28 maj 2008 o 09:18 napisał
Ja zaś widziałem kiedyś, że obsługa w Tatralandii bardzo dokładnie pilnowała, żeby nie moczyć płacht w wodzie. I jest to logiczne, można się przecież spodziewać, że taka płachda dość mocno nasiąknięta jest potem i nie należy jej płukać w jacuzzi.
Napisano 28 maj 2008 o 22:29
Kasia i Krzys, dnia 27 maj 2008 o 16:33 napisał
Chceliśmy dodać że Jakuzi naprawione działa w końcu lewa strona
No i chyba najlepsza wiadomośc od 1.06.2008 mają zejśc z cenika :D (wiemy to z nieoficjalnych informacji chyba dlatego ze sezon letni się rozpoczyna )
To ja miałem pecha, bo w poniedziałek działała tylko prawa i środkowa część w basenie Thalasso. Jakuzi w strefie masaży działało prawidłowo.
Obiekt bardzo fajny, ale część saunowa w stosunku do niemieckich , odwiedzonych kilka dni wcześniej bardzo skromna.
Co do nowego cennika, to kontrolujcie sprawę, bo mają zamiar wprowadzić naliczanie minutowe do części saunowej > doprowadzi to do braku komfortu z korzystania z saun, bo zaczną się wycieczki z częsci basenowej ( tak jest na warszawskiej warszawiance, gdzie na saunach jest też strefa nagości).
Aufguss w saunie zewnętrznej bardzo fajny, ale brakowało mi pozytywnych reakcji ze strony saunowiczów w kierunku osoby pani prowadzącej ceremonię aufguss-a o 19.00. (pozdrowienia dla tej pani, z którą tak dużo rozmawiałem o saunach i aufgussie)
Pozdrawiam
Maciej
Opcje tematu:
- (12 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc
Do góry