- (26 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- →
- Ostatnia »
Impreza Naturystyczna W Łodzi 11.10.2008 Impreza naturystyczna w łódzkim Aquaparku
Napisano 15 wrzesień 2008 o 22:15
Piotr - może warto podchwycić ten wątek?
Pozdrawiam i już nie przerywam ;-)
Napisano 16 wrzesień 2008 o 00:02
Napisano 16 wrzesień 2008 o 07:45
diego6, dnia 15 wrzesień 2008 o 15:31 napisał
Tylko o to mi chodziło.
Adam, dnia 15 wrzesień 2008 o 16:25 napisał
Chyba lekko przesadziłeś z tą paranoją. Jak zrozumiałem część forumowiczów zna Diego i podziwia jego prace, dlatego jest jasne, że nie widzą nic niepokojącego w jego anonsie. Ale jednak większość go nie zna i według mnie ma prawo do wyjaśnień.
W przytoczonym cytacie Diego przyznaje, że się wyrwał przed szereg. To oczywiste (jak to, że ogłoszenia zamieszcza się na tablicy a nie na forum).
Jako stały bywalec tego typu imprez wiesz, że wszędzie każdy może sobie pstryknąć zdjęcie z zachowaniem kultury i delikatności, ale takie działania wymagają taktu i powinny być załatwiane na miejscu a nie na forum.
I mimo, iż napisałeś samą prawdę to Ty najbardziej nakrzyczałeś się w tym wątku (policz swoje wykrzykniki). A nikt przecież nie lubi jak się na niego krzyczy ;)
Zabawa będzie udana, wszyscy się poznają i już nie będzie takich gaf na forum (taka moja wizja) :rolleyes: :P :P
Pozdrawiam :lol:
Napisano 16 wrzesień 2008 o 08:04
qwert, dnia 16 wrzesień 2008 o 07:45 napisał
Tylko o to mi chodziło.
Chyba lekko przesadziłeś z tą paranoją. Jak zrozumiałem część forumowiczów zna Diego i podziwia jego prace, dlatego jest jasne, że nie widzą nic niepokojącego w jego anonsie. Ale jednak większość go nie zna i według mnie ma prawo do wyjaśnień.
W przytoczonym cytacie Diego przyznaje, że się wyrwał przed szereg. To oczywiste (jak to, że ogłoszenia zamieszcza się na tablicy a nie na forum).
Jako stały bywalec tego typu imprez wiesz, że wszędzie każdy może sobie pstryknąć zdjęcie z zachowaniem kultury i delikatności, ale takie działania wymagają taktu i powinny być załatwiane na miejscu a nie na forum.
I mimo, iż napisałeś samą prawdę to Ty najbardziej nakrzyczałeś się w tym wątku (policz swoje wykrzykniki). A nikt przecież nie lubi jak się na niego krzyczy ;)
Zabawa będzie udana, wszyscy się poznają i już nie będzie takich gaf na forum (taka moja wizja) :rolleyes: :P :P
Pozdrawiam :lol:
Temat zdjęć zakończony - po co go drążyć ?
Napisano 16 wrzesień 2008 o 08:30
Napisano 16 wrzesień 2008 o 10:02
qwert, dnia 16 wrzesień 2008 o 07:45 napisał
Jeśli moja reakcja była niewspółmierna do przyczyny, to przepraszam.
małżeństwo z łódzkiego, dnia 16 wrzesień 2008 o 08:30 napisał
Jeśli mi starczy czasu, to.... ale nic nie będę zapowiadał, dopóki nie mam 100% pewności.
Napisano 16 wrzesień 2008 o 10:16
małżeństwo z łódzkiego, dnia 16 wrzesień 2008 o 08:30 napisał
Chyba większość jest za ,ale : założenie stowarzyszenia wymaga spełnienia kilku warunków - członkowie założyciele,rejestracja w KRS,statut, zgłoszenia w GUS i US - szczegóły tu :
http://www.prawo.ngo.pl/files/prawo.ngo.pl.../jakZalStow.pdf.
Samo zrobienie zebrania i wyrażenia chęci to za mało aby sprawa ruszyła - wymagane jest przygotowanie dokumentów do rejestracji stowarzyszenia.
Spotykamy się raz w miesiącu (tak ma być na Fali) i aby tego nie przedłużać, dobrze by było aby osoby zainteresowane ( a wiąże się to z ujawnieniem swoich nazwisk w KRS ) zadeklarowały chęć udziału w tworzeniu stowarzyszenia.
Nie można ograniczać się do "grupy łódzkiej".Poznań dojedzie do nas ale istnieją też inne "grupy - min. Wrocław,które też chyba powinny wziąć w tym udział.
Proponujemy stworzenie przez adm podforum dla tego tematu.
Użytkownik para4247 edytował ten post 16 wrzesień 2008 o 10:17
Napisano 16 wrzesień 2008 o 11:07
para4247, dnia 16 wrzesień 2008 o 10:16 napisał
http://www.prawo.ngo.pl/files/prawo.ngo.pl.../jakZalStow.pdf.
Samo zrobienie zebrania i wyrażenia chęci to za mało aby sprawa ruszyła - wymagane jest przygotowanie dokumentów do rejestracji stowarzyszenia.
Spotykamy się raz w miesiącu (tak ma być na Fali) i aby tego nie przedłużać, dobrze by było aby osoby zainteresowane ( a wiąże się to z ujawnieniem swoich nazwisk w KRS ) zadeklarowały chęć udziału w tworzeniu stowarzyszenia.
Nie można ograniczać się do "grupy łódzkiej".Poznań dojedzie do nas ale istnieją też inne "grupy - min. Wrocław,które też chyba powinny wziąć w tym udział.
Proponujemy stworzenie przez adm podforum dla tego tematu.
jakby nie patrzec jakies pol tysiaca osob chce pomoc w zalozeniu i widniec w dokumentach zalozycielskich
wszyscy wiemy ze pisac jest latwiej niz mowic a nawet robic wiec niech choc 10% z tego sie wywiaze to i tak bedzie niezle
SNP. Reaktywacja
Co sądzę o powstaniu "Stowarzyszenia Naturystów Polskich"
Zgłaszam chęć czynnej pracy przy założeniu Stowarzyszenia 14,06 % (280)
Super, chcę być we władzach 9,94 % (198)
Popieram, ale nie zapiszę się, mogę tylko pomóc organizacyjnie lub finansowo 2,06 % (41)
Napisano 16 wrzesień 2008 o 12:57
SNP to nie jest wątek w temacie Impreza Naturystyczna W Łodzi 11.10.2008.Ten temat był już przedstawiany na forum.Chcecie koniecznie rozmawiać o legitymacjach,składkach,statystykach.Ja i znajomi przyjeżdżamy do Łodzi,aby miło spędzić czas w ramach 3xR(ruch,relaks,rekreacja).Czego sobie i innym życzę :-)
Napisano 16 wrzesień 2008 o 16:48
I wybaczcie, że znów wyrywam się przed szereg, ale qurczaq, chciałbym abyśmy mieli szansę poznać się lepiej, więc dopytuję, czy ktoś poza mną ma ochotę na afterparty?
Adam@ mógłbyś raz jeszcze wrzucić ogłoszenie dla Czechów? Ostatnim razem nie było naszych sąsiadów, ale może jak zobaczą, że ostatnia impreza się udała i stała się cykliczną, to uda nam się dołączyć import do eksportu ;-)
Napisano 17 wrzesień 2008 o 08:24
diego6, dnia 16 wrzesień 2008 o 16:48 napisał
I wybaczcie, że znów wyrywam się przed szereg, ale qurczaq, chciałbym abyśmy mieli szansę poznać się lepiej, więc dopytuję, czy ktoś poza mną ma ochotę na afterparty?
Adam@ mógłbyś raz jeszcze wrzucić ogłoszenie dla Czechów? Ostatnim razem nie było naszych sąsiadów, ale może jak zobaczą, że ostatnia impreza się udała i stała się cykliczną, to uda nam się dołączyć import do eksportu ;-)
na czeskiej stronie to mysle ze info warto dac - pewnie nie przyjada ale niech wiedza ze idzie ku lepszemu :rolleyes:)
co do afterparty. my to generalnie spiochy jestesmy. wczesnie sie kladziemy i tez nie za dlugo spimy ale na 1 edycji zmulilo nas juz przed polnoca a gdzie tu dopiero jakas imprezka po dojechaniu do hotelu. tak przy okazji to co macie wynajete na przekimanie?
Napisano 17 wrzesień 2008 o 16:00
Napisano 17 wrzesień 2008 o 17:06
Bilbolodz, dnia 17 wrzesień 2008 o 16:00 napisał
Piotr
Może już za późno, ale na przyszłość może warto pomyśleć o niemieckim FKK, a i Czechów oraz Słowaków też warto informować. Nie twierdzę, że to od razu przyniesie skutek. Ale na przyszłość umożliwiłoby wpisanie imprezy na Fali w międzynarodowy kalendarz "N".
Tak czy siak, warto zamieścić tam newsy nawet teraz, pierwsze tyłki już pomarzły na plażach, to i chętnych teoretycznie łatwiej będzie znaleźć :-)
Może zaowocowałoby to fajnymi znajomościami, tak dla nas jak i dla was...
Jeśli ktoś ma kontakty do naszych sąsiadów na ich największe strony i stowarzyszenia - mógłby podesłać je Piotrowi?
P.S. U siebie też dodałem info o imprezie i tak tylko informacyjnie, BUS z poznania jest już pełny, więc zgłoszeń więcej już nie przyjmiemy.
Swoją drogą dzięki za zainteresowanie!
Użytkownik diego6 edytował ten post 17 wrzesień 2008 o 17:07
Napisano 17 wrzesień 2008 o 17:59
To taka moja skromna propozycja,jako dodatek o czym wcześniej napisał Diego.
Napisano 18 wrzesień 2008 o 09:21
Napisano 18 wrzesień 2008 o 14:35
Napisano 18 wrzesień 2008 o 15:02
Iwonawyk, dnia 18 wrzesień 2008 o 14:35 napisał
dużo osób rezerwuje noclegi na stawach jana http://www.mosir.lodz.pl/serwis/index.php?...id=1&poz=27, można też wybrać np: http://www.bossnocle...tic&what=cennik,
Napisano 18 wrzesień 2008 o 15:03
Iwonawyk, dnia 18 wrzesień 2008 o 14:35 napisał
Łódź dysponuje sporą bazą noclegową, więc na pewno coś znajdziecie i zbyt pochopnym jest popadanie w wątpliwości :-)
Po pierwsze spróbujcie na Stawach Jana - gdzie spora nasza część osiądzie , następnie w pobliżu mamy też hotel sportowy, dosłownie paręset metrów dalej.
W równie bliskiej okolicy, są też dwa hotele o wyższym standardzie. Na pewno też jeśli dobrze poszukacie, znajdziecie sporą listę pensjonatów.
Wystarczy w google wpisać "nocleg Łódź" i da wam to 1.030.000 wyników wyszukiwania...
Znalazłem też przed chwilą ciekawą stronę: http://www.noclegi-lodz.pl/ warto się zapoznać...
Pozdrawiam i życzę większego optymizmu...
Opcje tematu:
- (26 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- →
- Ostatnia »